♥ Ibolya2. oldala ♥
♥ Ibolya2. oldala ♥
♥Szavazz az oldalra! Nosztalgia!
Szavazz erre az oldalra!
 
•○• Számláló •○•
Indulás: 2004-06-22
 
♠Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a Kedvencekhez
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
http://portalosok.lapozz.hu

 
Menü
 
Segíts, ha van lehetőséged!
 
♥Gyüjteményeim
 
♥ Családom és barátaim gyüjteménye
 
Képek♥Animációk♠ ÚJ!!!
 
Egészségvédelem
 
E-mail címem ♠

KATT a képre!

ibolya1964@tvn.hu   

 

 
Kép 5
 
Receptek,ötletek,praktikák
 
Böngésződ
 
Óra ♠
 
óra

   

 
 
Képeim - Még TÖBB!!!

 

Folyamatosan fog bővülni!

Képeim

Képtáram - Tvn.hu

Mano ballagása 2006.06

Debreceni Állatkert 2006.05.01

Sárospatak-2006.08.05

Sárospatak-2006.08.06

Sárospatak-2006.08.07

Sárospatak-2006.08.08

Sárospatak-2006.08.09

Sárospatak-2006.08.09-Cica

Sárospatak-2006.08.10

Sárospatak-2006.08.11

Sárospatak-Kollégium-udvar

Sárospatak-Nagykönyvtár

Debrecen-saját fényképek

Debrecen

 

Én próbálkozásaim

Saját készítésű vízes kép

Állatkák

Emberek - Animáció

Emberek+vegyes Animáció 2

Csajok-nők

Fantázia

Festmények, Régi képek

Garfield-Képregénykék

Járművek-Animáció

BÚÉK

Karácsony-Állatkák

Karácsony-Baba

Karácsony-Csengő, dísz

Karácsony-Elválasztó

Karácsony-felírat, smiley

Karácsony-Fenyőfa

Karácsony-Gömb

Karácsony-Hóember

Karácsony-Mikulás

Karácsony-Rénszarvas

Karácsony-Vegyes

Magyar várak

Penny Parker

Portálhoz-Virág díszek

Portálhoz-Weblap díszítés 

Portálhoz-Állatos fejléc

Portálhoz-Baba, nő fejléc

Portálhoz-Mozgó fejléc

Portálhoz-Szerelmes fejléc

Portálhoz-Virág fejléc

Portálhoz-Vendégkönyv

Portálhoz-Felírat-E-mail

Portálhoz-Felírat-Hello

Portálhoz-Felírat-I Love

Portálhoz-Felírat-Köszi

Portálhoz-Felírat-Napszak

Portálhoz-Felírat-Vegyes

Portálhoz-Felírat-Welcome

Portálhoz-Háttér-Disney

Rajzfilm hősök

Rózsa

Rózsa csokor

Valentin-Szerelem

Valentin- Szerelem mozgó1

Valentin- Szerelem mozgó2

Valentin-Szív mozgó

Virágaim

Virág animáció - Csokor

Virág animáció - kék

Virág animáció - Rózsa

Víztükör-állatos

Víztükör-Baba, nő

Kép-táram - Coffeecup

Sztár fotóim - Coffeecup 

Háttérkép gyűjteményem - Kép.tár.hu 

Háttérképek - Állatok

Háttérképek - Fantasy

Háttérképek - Virág

Háttérkép - All Cartons'

Háttérkép - Abstract

Háttérkép - Járművek

 

 

 

Szexi képek 1 

Szexi Csajok - Sztárok 1.

Szexi Csajok - Sztárok 2.

Szexi Csajok - Sztárok 3. 

Szexi Csajok - Sztárok 4.

Szexi Csajok - Sztárok 5.

Szexi Csajok - Sztárok 6.

Szexi Csajok - Sztárok 7.

Szexi Csajok - Sztárok 8.

Szexi Csajok - Sztárok 9.

SzexiSztár-Angelina Jolie

SzexiSztár-Cameron Diaz

SztárCatherina Zeta-Jones

SzexiSztár-Cindy Crawford

Sztár-Claudia Schiffer

SzexiSztár-Courtney Cox

Sztár-Cristina Aguilera

Sztár-Drew Barrymore

Sztár-Elizabeth Hurley

SzexiSztár-Halle Berry

Sztár-Heather Locklear

SzexiSztár-Heidi Klum

Sztár-Jennifer Aniston

Sztár-Jennifer Lopez

Sztár-Julia Roberts

SzexiSztár-Josie Maran

Sztár-Kelly Brook

SzexiSztár-Kim Basinger

SzexiSztár-Naomi Campbell

 

 

Sztárok - Alicia Silverstone

Sztárok - Alyson Hannigan

Sztárok - Amy Weber

Sztárok - Anastacia

Sztárok - Andie MacDowell

Sztárok - Anna Kournikova

Sztárok - Ashley Judd

Sztárok - Audrey Hepburn

Sztárok - Bridget Fonda

Sztárok - Britney Spears

Sztárok - Brooke Shields

Sztárok - Calista Flockhart

Sztárok - Catherine Bell

Sztárok - Charisma Carpenter

Sztárok - Christina Applegate

Sztárok - Christina Milian

Sztárok - Christina Ricci

Sztárok - Eva Longoria

Sztárok - Eva Longoria 2.

Sztárok - Elisabeth Shue

Sztárok - Famke Janssen

Sztárok - Geri Halliwell

Sztárok - Gillian Anderson

Sztárok - Gina Gershon

Sztárok - Gwyneth Paltrow

Sztárok - Helen Hunt

Sztárok - Holly Valance

Sztárok - Isabella Rossellini

Sztárok - Isla Fisher

Sztárok - Jamie Lee Curtis

Sztárok - Jennifer Connelly

Sztárok - Jennifer Garner

Sztárok - Jennifer Jason Leigh

Sztárok - Jennifer Love Hewitt

Sztárok - Jennifer Tilly

Sztárok - Jeri Ryan

Sztárok -Jessica Alba

Sztárok - Jessica Simpson

Sztárok - Lara Flynn Boyle

Sztárok - Lindsay Lohan

Sztárok - Lindsay Lohan 2. 

Sztárok - Lindsay Lohan 3.

Sztárok - Jodie Foster

Sztárok - Josie Bissett

Sztárok - Julia Ormond

Sztárok - Julianne Moore

Sztárok - Kate Beckinsale

Sztárok - Kate Hudson

Sztárok - Kate Winslet

Sztárok - Katie Holmes

Sztárok - Keira Knightley

Sztárok - Krista Allen  

Szárok - Rihanna

 

 

kép
 
Naptár•
2024. Április
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
♠ZipCommander Álló
 
♠TextExchange
 
♠ZipCommander Felhőkarcoló
 
Írógép
 
♠Üres
Nosztalgiazene
 
Virág eső
 
Kurzor
 
tüzes effekt
 
♀ A konyha.lap.hu oldal hírlevelének receptjei
♀ A konyha.lap.hu oldal hírlevelének receptjei : A konyha.lap.hu oldal hírlevelének receptjei

A konyha.lap.hu oldal hírlevelének receptjei

  2004.06.30. 17:03

26.-tól 45. számig

Dorozsmai molnárponty

Hozzávalók: 1 kg pontyfilé, 100 g húsos füstölt szalonna, 2 nagy fej hagyma, 250 g gomba, 150 g natúr lecsó, 5 dl tejföl, 500 g csuszatészta, 1 csokor petrezselyem, 1 kávéskanál pirospaprika, só, bors 100 g zsemlemorzsa, a sütéshez olaj.
Elkészítése: A halszeleteket besózzuk, fél órára állni hagyjuk, majd zsemlemorzsába forgatjuk és felhevített olajban mindkét oldalukon pirosra sütjük.
Az apróra felkockázott szalonnát zsírjára pirítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát, a tűzről lehúzva megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a lecsót, a vékonyra felszeletelt gombát. Félpuhára főzzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd elkeverjük 4 dl tejföllel.
Enyhéz sós vízben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, összekeverjük a gombás lecsóval, majd tűzálló tálba tesszük. Elrendezzük a tetején a halszeleteket, meglocsoljuk a maradék tejföllel. Előmelegített sütőben 200 fokon pirosra sütjük. Petrezselyemmel, paprika- és paradicsomszeletekkel díszíthetjük.
(45. szám, 2003. december 6.)

 

Mézeskalács

1 kg liszthez hozzákeverünk fél csomag szódabikarbónát és 1 csomag mézes sütemény fűszert. A közepébe 25 dkg margarint teszünk. 35-40 dkg mézet 25 dkg cukorral felforralunk, majd a margarinra öntjük. 2 tojás sárgáját adunk hozzá.
Melegen összegyúrjuk, majd kb. fél centi vastagra nyújtjuk, és különféle formákkal kiszaggatjuk. Sütés előtt tojással megkenjük a tésztákat, közepes hőmérsékleten 8-10 percig sütjük. Sütés előtt magvakkal, sütés után tojásfehérjével díszíthetjük.
(44. szám, 2003. november 29.)

 

Pikáns csirkemell

A kicsontozott csirkemellet besózzuk, majd kevés olajon megpirítjuk minden oldalukat. Hagyjuk kihűlni őket. Közben 10-15 dkg reszelt trappista sajtot összekeverünk 1evőkanál csípős mustárral és két evőkanál majonézzel. Sózzuk, borsozzuk, majd rákenjük a kihűlt húsokra, és így a mustáros húsokat prézlibe hempergetjük. Serpenyőben bő olajban, vagy sütőben kevés olajjal meglocsolva kisütjük. Előfordulhat, hogy lejön a prézli a húsról, de így is nagyon finom lesz! Krumplipürével, vagy rizzsel tálaljuk. Készíthetjük pulykamellből is.
(43. szám, 2003. november 22.)

 

Somlói galuska

Hozzávalók a piskótához: 9 db tojás, 9 kanál cukor, 9 kanál liszt, fél csomag sütőpor.
A hozzávalókból piskóta masszát készítünk. 3 felé vesszük, egy rész marad sárga, a másodikhoz 3 kanál kakaóport adunk, a harmadikhoz 10 dkg darált diót. Külön-külön megsütjük.
Közben elkészítjük a szirupot (puncslét): 3,5 dl vizet, 25 dkg cukrot, 1 citrom reszelt héját, illetve 1 narancs reszelt héját (ezt el is lehet hagyni), 10 dkg mazsolát felfőzük, majd ha kihűlt 1 dl sütőrumot vagy kevés rumaromát adunk hozzá.
Sárga krém elkészítése: 5 dl tejben 2 csomag vaníliás pudingport felfőzünk.
Elkészítés: Először tepsibe belehelyezzük a már kihűlt sárga lapot. Meglocsoljuk a puncslé 1/3-ad részével, megszórjuk darált dióval majd a sárga krém felét rákenjük. Rátesszük a barna lapot, szintén meglocsoljuk a puncslével, megszórjuk darált dióval, majd a sárga krém másik felével is megkenjük. Tetejére ráhelyezzük a diós piskótát. Ezt is meglocsoljuk a puncs lével, megkenjük baracklekvárral és megszitáljuk kakaóporral. Lefedjük folpackal a tepsit, és hűtőbe tesszük.
Tálalásnál kis galuskákat szaggatunk, majd megöntözzük csokoládé öntettel, ami a következő módon készül.
Csokoládé öntet: 30 dkg cukor, 3 púpos evőkanál kakaó, 1-1,5 dl víz. Ezt kikeverjük, felfőzzük, majd lehűtjük.

(42. szám, 2003. november 15.)

 

Túrógolyók

Hozzávalók: 25 dkg tehéntúró, 10 dkg juhtúró, 2 dl tejföl, só, reszelt sajt, zöldfűszerek, szezámmag, ropi.
Elkészítése: A tehéntúrót és a juhtúrót villával összetöröm, hozzáadom a tejfölt. Kevés sóval ízesítem (óvatosan, mert a juhtúró is sós). A jól összekevert masszából kis golyókat formázok, majd reszelt sajtba, vagy zöldfűszerekbe, vagy szezámmagba forgatom őket. A kész golyókat 1-2 órára hűtőbe teszem, hogy megdermedjenek. Tálaláskor minden golyóba szúrok egy-egy szál ropit.
Tipp: A túrós masszát színesíthetem még őrölt piros paprikával, vagy ízesíthetem 1-2 gerezd zúzott fokhagymával.
(41. szám, 2003. november 8.)

 

Sajtos csirkemell

Hozzávalók négy személyre: két csirkemell, 25-30 dkg trappista sajt, liszt, 2 tojás, 3-4 dl tejszín, só.
A csirkemellet kicsontozzuk (a csonttal, bőrrel egy zöldborsó levest lehet gazdagítani). Ha vastag a hús, vágjuk félbe, a filéket megsózzuk, és majdnem szokásosan bepanírozzuk. Lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsa helyett, reszelt trappista sajtba forgatjuk. Tepsibe egymás mellé fektetjük, és felöntjük annyi tejszínnel, hogy csak a teteje maradjon ki. Akkora tepsibe tegyük, hogy szorosan legyenek egymás mellett! 150 fokos sütőbe tesszük, lehet rátenni alufóliát az elején, hogy jobban puhuljon. Ha majdnem kész, levesszük a fóliát, és 200-250 fokon rápirítunk a tetejére, hogy a sajt ropogósra süljön.
Krumplipüré illik hozzá.
(40. szám, 2003. november 1.)

 

Mézes-mustáros csirkecomb

A csirkecombokat megmosom, papírtörlővel megtörölgetem, majd besózom. 3-4 kávéskanál mustárt összekeverek 2 kávéskanál mézzel, kevés olívaolajjal és kevés borssal. A csirkecombokat ezzel a keverékkel vastagon bekenem, majd 1 órára visszateszem a hűtőbe. Amíg a hús a mártással érlelődik, addig elkészíthetem a húshoz a köretet: krumplipüré, párolt káposzta vagy párolt zöldség illik hozzá. A húst teflon serpenyőbe rakom és mindkét oldalát pirosra sütöm, majd kevés vizet öntök hozzá és lefedve készre főzöm.
(39. szám, 2003. október 25.)

 

Túrós zsemle

Hozzávalók: (mennyiség nélkül, így mindenki ízlés szerint készítheti el) 1-2 napos zsemle, túró, tojás, vaníliás cukor, cukor, mazsola, margarin.
Elkészítése: A zsemlék tetejét levágom, kiveszem a belsejüket. A túrót áttöröm, beleteszem a tojást, vaníliás cukrot, cukrot, és mazsolát, majd jó alaposan összekeverem. A zsemlék belsejét egy kevés margarinnal átkenem, nehogy sütés közben kiszáradjanak, ezután beletöltöm a túrós masszát, majd beteszem a sütőbe, kb. 10-15 percig sütöm, addig, amíg meg nem pirul a teteje. A zsemle levágott tetejét és belsejét nem kell kidobni, később is jó lesz valamire.
(38. szám, 2003. október 18.)

 

Kakaólikőr

Mixerbe 3 dl tejszínt és 1 dl rumot öntök. Hozzáadok 3 teáskanál kakaóport, és ízlés szerint 3-5 teáskanál porcukrot. Az egészet jól összerázom. Legalább egy napig hűtőben "érlelem".
(37. szám, 2003. október 11.)

 

Málna dzsem cukkíniből

Hozzávalók: 1 kg megtisztított cukkíni, 3 dl víz, 0,25 kg cukor, 1 csapott kávéskanál citromsav, 1 db Szilas málna aroma, 1 csomag Dr Oetker dzsemtartósító.
Elkészítése: A vizet a cukorral felforraljuk, beletesszük az apróra vágott cukkínit és fedő alatt puhára főzzük, majd összeturmixoljuk. Hozzákeverjük a dzsemtartósítót, majd ismét felforraljuk. A tűzről levéve elkeverjük benne a málna aromát, azonnal üvegekbe töltjük és száraz dunsztba tesszük.
Megjegyzés: Készíthetjük a dzsemet ugyanilyen módon tökből is!
(36. szám, 2003. október 4.)

 

Zöldségfasírt

30-40 dkg reszelt tököt, patisszont vagy cukkínit összedolgozunk 1 fej apróra vágott vöröshagymával, 2-3 gerezd fokhagymával, 2-3 közepes méretű reszelt burgonyával, kevés sóval, borssal, piros paprikával és ételízesítővel. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy fasírt golyókat tudjunk formázni belőle. A golyókat zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
(35. szám, 2003. szeptember 27.)

 

Alma, körte, és barack chutney (csátni)

Hozzávalók:

1 kg alma meghámozva és feldarabolva

1 kg körte meghámozva és feldarabolva

2 nagyobb hagyma megtisztítva és feldarabolva

2 gerezd fokhagyma összezúzva

2 lime vagy citrom reszelt héja, és leve

1 kávéskanál mustármag

1 liter fehér borecet

20 dkg mazsola

20 dkg aszalt sárgabarack

2-3 kávéskanál gyömbér

1 kávéskanál só

1 kg barna cukor

Elkészítése:
Az almát, a körtét, a hagymát, a citrom héját és levét, a mustármagot és a borecet felét belerakjuk egy nagy serpenyőbe. Felforraljuk, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a gyümölcsök majdnem teljesen megfőnek.
Hozzáadjuk a maradék borecetet és a többi hozzávalót, ismét felforraljuk az egészet, majd lassú tűzön további 20-25 percig főzzük, amíg sűrű és pépes lesz.
15-20 percig hűlni hagyjuk, majd jól záródó fedelű üvegekbe töltjük. Fogyasztás előtt 3-4 hétig sötét helyen tároljuk.
(34. szám, 2003. szeptember 20.)

 

Padlizsános tészta

1 padlizsánt és egy cukkínit megmosok, a padlizsánt kockákra, a cukkínit karikára vágom. 1 fej vöröshagymát, és 2-3 gerezd fokhagymát apróra vágok, és néhány kanál olívaolajon megpárolom. Hozzáteszem a zöldségeket, sóval, borssal, bazsalikommal fűszerezem, és 10 perc alatt készre párolom. Közben enyhén sós vízben tésztát főzök hozzá.
(32. szám, 2003. szeptember 6.)

 

Töltött cukkíni

Egy-két nagyobb cukkínit meghámozunk, majd hosszában kettévágjuk, a belsejét karalábévájóval kiszedjük. A mag nélküli részeket felhasználhatjuk a töltelékhez. A kivájt cukkíni darabokat megsózzuk, és félre tesszük.
A töltelékhez bármilyen zöldségfélét használhatunk. A zöldségféléket összedaraboljuk, apróra vágott hagymával pároljuk, sóval, borssal, majoránnával ízlés szerint megszórjuk. Közben enyhén sós vízben egy közepes pohárnyi rizst főzünk. Ha megfőtt, akkor a párolt zöldségekhez keverjük. A cukkíni darabokat kivajazott tűzálló tálba tesszük, és megtöltjük a rizses-zöldségekkel. Tetejére besamel mártást készítünk, megszórhatjuk reszelt sajttal.
A cukkíni vastagságától függően 15-20 percig sütjük. Készülhet köretként, de fogyaszthatjuk önálló ételként is.
(31. szám, 2003. augusztus 30.)

 

Maraton koktél (alkoholmentes)

1 dl almalé, 1dl őszilé, 1 dl narancslé, 1 db kávétejszín, díszítéshez narancskarika.
A hozzávalókat shakerben jól összerázzuk, lehűtött poharakba töltjük, narancskarikákkal díszítjük.
(30. szám, 2003. augusztus 23.)

 

Gombás pulykamell-filé

Hozzávalók 4 személyre: 4 db tenyérnyi pulykamell, 1/2 liter tej,1 gerezd fokhagyma, 2 fej hagyma, 25 dkg vaj, 25 dkg csiperke gomba, 2 dl száraz fehérbor, 15 dkg reszelt sajt, dijoni mustár, rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, só, bors, babérlevél, liszt.
Elkészítése: A fokhagyma felét aprítva a tejbe szórom, belerakom a husikat és a hűtőben 2-3 órát állni hagyom. Majd a vajat felhevítem és a husikat jól átsütöm benne, hogy egy kicsit megpiruljanak. Majd félre rakom. A kockára vágott hagymát, fokhagymát üvegesre párolom a visszamaradt vajban és hozzáadom a fűszereket, babérlevelet is, lefedve lassú tűzön 8-10 percig sütöm. Az apró kockára vágott gombát a hevülő fűszerekre szórom és megszórom borssal, sóval. Ezután hozzáadom a mustárt, majd kevergetve a lisztet és felöntöm a fehérborral, fedő alatt 5 percig főzőm. A husikat kivajazott tepsibe rakosgatom, nyakon öntöm a gombás szósszal, a tetejét reszelt sajttal megszórom és kb.150 fokos sütőben 20 percet sütöm.
Köretként krumplipürét készítek mellé.
(29. szám, 2003. augusztus 16.)

 

Cézár saláta

Hozzávalók: 2 joghurtos salátaöntet, 20 dkg csirkemell, grill fűszerkeverék, 1 fejes saláta, 5 dl joghurt, fokhagyma, pirított kenyérkocka, reszelt parmezán, só, bors.
Elkészítése: A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük és csíkokra tépkedjük. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk majd grill fűszerkeverékkel megszórjuk és fél órát állni hagyjuk, majd serpenyőbe rakva megsütjük. A joghurtot összekeverjük a salátaöntetporral, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, ízlés szerint sózzuk borsozzuk. A salátát összekeverjük az így elkészített öntettel. Adagonként tányérra rendezzük és a tetejére helyezzük a húst. Megszórjuk reszelt parmezánnal és a pirított kenyérkockákkal.
(28. szám, 2003. augusztus 9.)

 

Meggyes lepény

2 tojást haborsra keverünk 10 dkg margarinnal, hozzáadunk 25 dkg cukrot, 10 dkg darált diót, 20 dkg lisztet, 1 sütőport és 2 dl tejet. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük, gyümölccsel sűrűn kirakjuk. Úgy sütjük, mint a piskótát.
(26. szám, 2003. július 26.)

 

 


 

•◘• Apróhírdetések •◘• ♠Keres-Kínál
 
Reklám-Csere

Reklámozza Ingyen Weboldalát ! Reklám-Csere Szörfözõ - http://surf.reklam-csere.hu

 
♠Üdvözlő
Ibolya 2. oldala Üdvözöllek a portálomon! Gyere máskor is ide!
 
Partnerprogram - Refill-Paradise

Sokallja a tintapatronjai árát? - Kattintson IDE, és ingyen megtanítjuk ÖTÖDÁRON nyomtatni!

** Visit this site.
 
♠ Regisztrálj Te is itt!
 
üres

 
♠Banner Top 2004 Szavazó!
Reklámozza Ingyen Weboldalát ! Banner TOP 2004 - http://bannertop.reklam-csere.hu
 
♠TOP1000 Toplista Szavazó!
 
üres

 
♥♥ Családom honlapjai ♥♥
 
♠ Utolsó módosítás ideje
 
♠Letöltések, számítégéphez ötletek
 
üres
Szavazz erre az oldalra!
 
♠ Linkcsere ♠
 
♠TRY.HU Számláló
TRY.HU
 
♠Névnap mutató
 
♠ Óra-időjárás ♠

Click for Budapest, Hungary Forecast 

 
♠Link gyűjteményem
 
♠Lapozz.hu kereső
Keress az interneten:
www.lapozz.hu
 
**
 
***
 
♠Számlálók:
 
websas.hu
A Legjobbak

üres
Tartalom
 
kép
 
♠Kereső a lapon
 
Leo toplista
kép
 
Számlálók
 
Pagerank mérő
Google PageRank
 
Free TopSite
COOLTOP

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.