♥ Ibolya2. oldala ♥
♥ Ibolya2. oldala ♥
♥Szavazz az oldalra! Nosztalgia!
Szavazz erre az oldalra!
 
•○• Szmll •○•
Induls: 2004-06-22
 
♠Hozzads a kedvencekhez
Hozzads a Kedvencekhez
 
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
http://portalosok.lapozz.hu

 
Men
 
Segts, ha van lehetsged!
 
♥Gyjtemnyeim
 
♥ Csaldom s bartaim gyjtemnye
 
Kpek♥Animcik♠ J!!!
 
Egszsgvdelem
 
E-mail cmem ♠

KATT a kpre!

ibolya1964@tvn.hu   

 

 
Kp 5
 
Receptek,tletek,praktikk
 
Bngszd
 
ra ♠
 
ra

   

 
 
Kpeim - Mg TBB!!!

 

Folyamatosan fog bvlni!

Kpeim

Kptram - Tvn.hu

Mano ballagsa 2006.06

Debreceni llatkert 2006.05.01

Srospatak-2006.08.05

Srospatak-2006.08.06

Srospatak-2006.08.07

Srospatak-2006.08.08

Srospatak-2006.08.09

Srospatak-2006.08.09-Cica

Srospatak-2006.08.10

Srospatak-2006.08.11

Srospatak-Kollgium-udvar

Srospatak-Nagyknyvtr

Debrecen-sajt fnykpek

Debrecen

 

n prblkozsaim

Sajt kszts vzes kp

llatkk

Emberek - Animci

Emberek+vegyes Animci 2

Csajok-nk

Fantzia

Festmnyek, Rgi kpek

Garfield-Kpregnykk

Jrmvek-Animci

BK

Karcsony-llatkk

Karcsony-Baba

Karcsony-Cseng, dsz

Karcsony-Elvlaszt

Karcsony-felrat, smiley

Karcsony-Fenyfa

Karcsony-Gmb

Karcsony-Hember

Karcsony-Mikuls

Karcsony-Rnszarvas

Karcsony-Vegyes

Magyar vrak

Penny Parker

Portlhoz-Virg dszek

Portlhoz-Weblap dszts 

Portlhoz-llatos fejlc

Portlhoz-Baba, n fejlc

Portlhoz-Mozg fejlc

Portlhoz-Szerelmes fejlc

Portlhoz-Virg fejlc

Portlhoz-Vendgknyv

Portlhoz-Felrat-E-mail

Portlhoz-Felrat-Hello

Portlhoz-Felrat-I Love

Portlhoz-Felrat-Kszi

Portlhoz-Felrat-Napszak

Portlhoz-Felrat-Vegyes

Portlhoz-Felrat-Welcome

Portlhoz-Httr-Disney

Rajzfilm hsk

Rzsa

Rzsa csokor

Valentin-Szerelem

Valentin- Szerelem mozg1

Valentin- Szerelem mozg2

Valentin-Szv mozg

Virgaim

Virg animci - Csokor

Virg animci - kk

Virg animci - Rzsa

Vztkr-llatos

Vztkr-Baba, n

Kp-tram - Coffeecup

Sztr fotim - Coffeecup 

Httrkp gyjtemnyem - Kp.tr.hu 

Httrkpek - llatok

Httrkpek - Fantasy

Httrkpek - Virg

Httrkp - All Cartons'

Httrkp - Abstract

Httrkp - Jrmvek

 

 

 

Szexi kpek 1 

Szexi Csajok - Sztrok 1.

Szexi Csajok - Sztrok 2.

Szexi Csajok - Sztrok 3. 

Szexi Csajok - Sztrok 4.

Szexi Csajok - Sztrok 5.

Szexi Csajok - Sztrok 6.

Szexi Csajok - Sztrok 7.

Szexi Csajok - Sztrok 8.

Szexi Csajok - Sztrok 9.

SzexiSztr-Angelina Jolie

SzexiSztr-Cameron Diaz

SztrCatherina Zeta-Jones

SzexiSztr-Cindy Crawford

Sztr-Claudia Schiffer

SzexiSztr-Courtney Cox

Sztr-Cristina Aguilera

Sztr-Drew Barrymore

Sztr-Elizabeth Hurley

SzexiSztr-Halle Berry

Sztr-Heather Locklear

SzexiSztr-Heidi Klum

Sztr-Jennifer Aniston

Sztr-Jennifer Lopez

Sztr-Julia Roberts

SzexiSztr-Josie Maran

Sztr-Kelly Brook

SzexiSztr-Kim Basinger

SzexiSztr-Naomi Campbell

 

 

Sztrok - Alicia Silverstone

Sztrok - Alyson Hannigan

Sztrok - Amy Weber

Sztrok - Anastacia

Sztrok - Andie MacDowell

Sztrok - Anna Kournikova

Sztrok - Ashley Judd

Sztrok - Audrey Hepburn

Sztrok - Bridget Fonda

Sztrok - Britney Spears

Sztrok - Brooke Shields

Sztrok - Calista Flockhart

Sztrok - Catherine Bell

Sztrok - Charisma Carpenter

Sztrok - Christina Applegate

Sztrok - Christina Milian

Sztrok - Christina Ricci

Sztrok - Eva Longoria

Sztrok - Eva Longoria 2.

Sztrok - Elisabeth Shue

Sztrok - Famke Janssen

Sztrok - Geri Halliwell

Sztrok - Gillian Anderson

Sztrok - Gina Gershon

Sztrok - Gwyneth Paltrow

Sztrok - Helen Hunt

Sztrok - Holly Valance

Sztrok - Isabella Rossellini

Sztrok - Isla Fisher

Sztrok - Jamie Lee Curtis

Sztrok - Jennifer Connelly

Sztrok - Jennifer Garner

Sztrok - Jennifer Jason Leigh

Sztrok - Jennifer Love Hewitt

Sztrok - Jennifer Tilly

Sztrok - Jeri Ryan

Sztrok -Jessica Alba

Sztrok - Jessica Simpson

Sztrok - Lara Flynn Boyle

Sztrok - Lindsay Lohan

Sztrok - Lindsay Lohan 2. 

Sztrok - Lindsay Lohan 3.

Sztrok - Jodie Foster

Sztrok - Josie Bissett

Sztrok - Julia Ormond

Sztrok - Julianne Moore

Sztrok - Kate Beckinsale

Sztrok - Kate Hudson

Sztrok - Kate Winslet

Sztrok - Katie Holmes

Sztrok - Keira Knightley

Sztrok - Krista Allen  

Szrok - Rihanna

 

 

kp
 
Naptr•
2025. prilis
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
♠ZipCommander ll
 
♠TextExchange
 
♠ZipCommander Felhkarcol
 
rgp
 
♠res
Nosztalgiazene
 
Virg es
 
Kurzor
 
tzes effekt
 
♀ A konyha.lap.hu oldal hrlevelnek receptjei
♀ A konyha.lap.hu oldal hrlevelnek receptjei : A konyha.lap.hu oldal hrlevelnek receptjei

A konyha.lap.hu oldal hrlevelnek receptjei

  2004.06.30. 17:03

26.-tl 45. szmig

Dorozsmai molnrponty

Hozzvalk: 1 kg pontyfil, 100 g hsos fstlt szalonna, 2 nagy fej hagyma, 250 g gomba, 150 g natr lecs, 5 dl tejfl, 500 g csuszatszta, 1 csokor petrezselyem, 1 kvskanl pirospaprika, s, bors 100 g zsemlemorzsa, a stshez olaj.
Elksztse: A halszeleteket beszzuk, fl rra llni hagyjuk, majd zsemlemorzsba forgatjuk s felhevtett olajban mindkt oldalukon pirosra stjk.
Az aprra felkockzott szalonnt zsrjra pirtjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymt, a tzrl lehzva megszrjuk pirospaprikval, hozzadjuk a lecst, a vkonyra felszeletelt gombt. Flpuhra fzzk, zls szerint szzuk, borsozzuk, majd elkeverjk 4 dl tejfllel.
Enyhz ss vzben kifzzk a tsztt, leszrjk, sszekeverjk a gombs lecsval, majd tzll tlba tesszk. Elrendezzk a tetejn a halszeleteket, meglocsoljuk a maradk tejfllel. Elmelegtett stben 200 fokon pirosra stjk. Petrezselyemmel, paprika- s paradicsomszeletekkel dszthetjk.
(45. szm, 2003. december 6.)

 

Mzeskalcs

1 kg liszthez hozzkevernk fl csomag szdabikarbnt s 1 csomag mzes stemny fszert. A kzepbe 25 dkg margarint tesznk. 35-40 dkg mzet 25 dkg cukorral felforralunk, majd a margarinra ntjk. 2 tojs srgjt adunk hozz.
Melegen sszegyrjuk, majd kb. fl centi vastagra nyjtjuk, s klnfle formkkal kiszaggatjuk. Sts eltt tojssal megkenjk a tsztkat, kzepes hmrskleten 8-10 percig stjk. Sts eltt magvakkal, sts utn tojsfehrjvel dszthetjk.
(44. szm, 2003. november 29.)

 

Pikns csirkemell

A kicsontozott csirkemellet beszzuk, majd kevs olajon megpirtjuk minden oldalukat. Hagyjuk kihlni ket. Kzben 10-15 dkg reszelt trappista sajtot sszekevernk 1evkanl csps mustrral s kt evkanl majonzzel. Szzuk, borsozzuk, majd rkenjk a kihlt hsokra, s gy a mustros hsokat przlibe hempergetjk. Serpenyben b olajban, vagy stben kevs olajjal meglocsolva kistjk. Elfordulhat, hogy lejn a przli a hsrl, de gy is nagyon finom lesz! Krumpliprvel, vagy rizzsel tlaljuk. Kszthetjk pulykamellbl is.
(43. szm, 2003. november 22.)

 

Somli galuska

Hozzvalk a piskthoz: 9 db tojs, 9 kanl cukor, 9 kanl liszt, fl csomag stpor.
A hozzvalkbl piskta masszt ksztnk. 3 fel vesszk, egy rsz marad srga, a msodikhoz 3 kanl kakaport adunk, a harmadikhoz 10 dkg darlt dit. Kln-kln megstjk.
Kzben elksztjk a szirupot (puncslt): 3,5 dl vizet, 25 dkg cukrot, 1 citrom reszelt hjt, illetve 1 narancs reszelt hjt (ezt el is lehet hagyni), 10 dkg mazsolt felfzk, majd ha kihlt 1 dl strumot vagy kevs rumaromt adunk hozz.
Srga krm elksztse: 5 dl tejben 2 csomag vanlis pudingport felfznk.
Elkszts: Elszr tepsibe belehelyezzk a mr kihlt srga lapot. Meglocsoljuk a puncsl 1/3-ad rszvel, megszrjuk darlt dival majd a srga krm felt rkenjk. Rtesszk a barna lapot, szintn meglocsoljuk a puncslvel, megszrjuk darlt dival, majd a srga krm msik felvel is megkenjk. Tetejre rhelyezzk a dis pisktt. Ezt is meglocsoljuk a puncs lvel, megkenjk baracklekvrral s megszitljuk kakaporral. Lefedjk folpackal a tepsit, s htbe tesszk.
Tlalsnl kis galuskkat szaggatunk, majd megntzzk csokold ntettel, ami a kvetkez mdon kszl.
Csokold ntet: 30 dkg cukor, 3 ppos evkanl kaka, 1-1,5 dl vz. Ezt kikeverjk, felfzzk, majd lehtjk.

(42. szm, 2003. november 15.)

 

Trgolyk

Hozzvalk: 25 dkg tehntr, 10 dkg juhtr, 2 dl tejfl, s, reszelt sajt, zldfszerek, szezmmag, ropi.
Elksztse: A tehntrt s a juhtrt villval sszetrm, hozzadom a tejflt. Kevs sval zestem (vatosan, mert a juhtr is ss). A jl sszekevert masszbl kis golykat formzok, majd reszelt sajtba, vagy zldfszerekbe, vagy szezmmagba forgatom ket. A ksz golykat 1-2 rra htbe teszem, hogy megdermedjenek. Tlalskor minden golyba szrok egy-egy szl ropit.
Tipp: A trs masszt sznesthetem mg rlt piros paprikval, vagy zesthetem 1-2 gerezd zzott fokhagymval.
(41. szm, 2003. november 8.)

 

Sajtos csirkemell

Hozzvalk ngy szemlyre: kt csirkemell, 25-30 dkg trappista sajt, liszt, 2 tojs, 3-4 dl tejszn, s.
A csirkemellet kicsontozzuk (a csonttal, brrel egy zldbors levest lehet gazdagtani). Ha vastag a hs, vgjuk flbe, a filket megszzuk, s majdnem szoksosan bepanrozzuk. Lisztbe, tojsba, majd zsemlemorzsa helyett, reszelt trappista sajtba forgatjuk. Tepsibe egyms mell fektetjk, s felntjk annyi tejsznnel, hogy csak a teteje maradjon ki. Akkora tepsibe tegyk, hogy szorosan legyenek egyms mellett! 150 fokos stbe tesszk, lehet rtenni aluflit az elejn, hogy jobban puhuljon. Ha majdnem ksz, levesszk a flit, s 200-250 fokon rpirtunk a tetejre, hogy a sajt ropogsra sljn.
Krumplipr illik hozz.
(40. szm, 2003. november 1.)

 

Mzes-mustros csirkecomb

A csirkecombokat megmosom, paprtrlvel megtrlgetem, majd beszom. 3-4 kvskanl mustrt sszekeverek 2 kvskanl mzzel, kevs olvaolajjal s kevs borssal. A csirkecombokat ezzel a keverkkel vastagon bekenem, majd 1 rra visszateszem a htbe. Amg a hs a mrtssal rleldik, addig elkszthetem a hshoz a kretet: krumplipr, prolt kposzta vagy prolt zldsg illik hozz. A hst teflon serpenybe rakom s mindkt oldalt pirosra stm, majd kevs vizet ntk hozz s lefedve kszre fzm.
(39. szm, 2003. oktber 25.)

 

Trs zsemle

Hozzvalk: (mennyisg nlkl, gy mindenki zls szerint ksztheti el) 1-2 napos zsemle, tr, tojs, vanlis cukor, cukor, mazsola, margarin.
Elksztse: A zsemlk tetejt levgom, kiveszem a belsejket. A trt ttrm, beleteszem a tojst, vanlis cukrot, cukrot, s mazsolt, majd j alaposan sszekeverem. A zsemlk belsejt egy kevs margarinnal tkenem, nehogy sts kzben kiszradjanak, ezutn beletltm a trs masszt, majd beteszem a stbe, kb. 10-15 percig stm, addig, amg meg nem pirul a teteje. A zsemle levgott tetejt s belsejt nem kell kidobni, ksbb is j lesz valamire.
(38. szm, 2003. oktber 18.)

 

Kakalikr

Mixerbe 3 dl tejsznt s 1 dl rumot ntk. Hozzadok 3 teskanl kakaport, s zls szerint 3-5 teskanl porcukrot. Az egszet jl sszerzom. Legalbb egy napig htben "rlelem".
(37. szm, 2003. oktber 11.)

 

Mlna dzsem cukknibl

Hozzvalk: 1 kg megtiszttott cukkni, 3 dl vz, 0,25 kg cukor, 1 csapott kvskanl citromsav, 1 db Szilas mlna aroma, 1 csomag Dr Oetker dzsemtartst.
Elksztse: A vizet a cukorral felforraljuk, beletesszk az aprra vgott cukknit s fed alatt puhra fzzk, majd sszeturmixoljuk. Hozzkeverjk a dzsemtartstt, majd ismt felforraljuk. A tzrl levve elkeverjk benne a mlna aromt, azonnal vegekbe tltjk s szraz dunsztba tesszk.
Megjegyzs: Kszthetjk a dzsemet ugyanilyen mdon tkbl is!
(36. szm, 2003. oktber 4.)

 

Zldsgfasrt

30-40 dkg reszelt tkt, patisszont vagy cukknit sszedolgozunk 1 fej aprra vgott vrshagymval, 2-3 gerezd fokhagymval, 2-3 kzepes mret reszelt burgonyval, kevs sval, borssal, piros paprikval s telzestvel. Annyi lisztet adunk hozz, hogy fasrt golykat tudjunk formzni belle. A golykat zsemlemorzsba forgatjuk s forr olajban kistjk.
(35. szm, 2003. szeptember 27.)

 

Alma, krte, s barack chutney (cstni)

Hozzvalk:

1 kg alma meghmozva s feldarabolva

1 kg krte meghmozva s feldarabolva

2 nagyobb hagyma megtiszttva s feldarabolva

2 gerezd fokhagyma sszezzva

2 lime vagy citrom reszelt hja, s leve

1 kvskanl mustrmag

1 liter fehr borecet

20 dkg mazsola

20 dkg aszalt srgabarack

2-3 kvskanl gymbr

1 kvskanl s

1 kg barna cukor

Elksztse:
Az almt, a krtt, a hagymt, a citrom hjt s levt, a mustrmagot s a borecet felt belerakjuk egy nagy serpenybe. Felforraljuk, majd lass tzn addig fzzk, mg a gymlcsk majdnem teljesen megfnek.
Hozzadjuk a maradk borecetet s a tbbi hozzvalt, ismt felforraljuk az egszet, majd lass tzn tovbbi 20-25 percig fzzk, amg sr s ppes lesz.
15-20 percig hlni hagyjuk, majd jl zrd fedel vegekbe tltjk. Fogyaszts eltt 3-4 htig stt helyen troljuk.
(34. szm, 2003. szeptember 20.)

 

Padlizsnos tszta

1 padlizsnt s egy cukknit megmosok, a padlizsnt kockkra, a cukknit karikra vgom. 1 fej vrshagymt, s 2-3 gerezd fokhagymt aprra vgok, s nhny kanl olvaolajon megprolom. Hozzteszem a zldsgeket, sval, borssal, bazsalikommal fszerezem, s 10 perc alatt kszre prolom. Kzben enyhn ss vzben tsztt fzk hozz.
(32. szm, 2003. szeptember 6.)

 

Tlttt cukkni

Egy-kt nagyobb cukknit meghmozunk, majd hosszban kettvgjuk, a belsejt karalbvjval kiszedjk. A mag nlkli rszeket felhasznlhatjuk a tltelkhez. A kivjt cukkni darabokat megszzuk, s flre tesszk.
A tltelkhez brmilyen zldsgflt hasznlhatunk. A zldsgflket sszedaraboljuk, aprra vgott hagymval proljuk, sval, borssal, majornnval zls szerint megszrjuk. Kzben enyhn ss vzben egy kzepes pohrnyi rizst fznk. Ha megftt, akkor a prolt zldsgekhez keverjk. A cukkni darabokat kivajazott tzll tlba tesszk, s megtltjk a rizses-zldsgekkel. Tetejre besamel mrtst ksztnk, megszrhatjuk reszelt sajttal.
A cukkni vastagsgtl fggen 15-20 percig stjk. Kszlhet kretknt, de fogyaszthatjuk nll telknt is.
(31. szm, 2003. augusztus 30.)

 

Maraton koktl (alkoholmentes)

1 dl almal, 1dl szil, 1 dl narancsl, 1 db kvtejszn, dsztshez narancskarika.
A hozzvalkat shakerben jl sszerzzuk, lehttt poharakba tltjk, narancskarikkkal dsztjk.
(30. szm, 2003. augusztus 23.)

 

Gombs pulykamell-fil

Hozzvalk 4 szemlyre: 4 db tenyrnyi pulykamell, 1/2 liter tej,1 gerezd fokhagyma, 2 fej hagyma, 25 dkg vaj, 25 dkg csiperke gomba, 2 dl szraz fehrbor, 15 dkg reszelt sajt, dijoni mustr, rozmaring, kakukkf, bazsalikom, s, bors, babrlevl, liszt.
Elksztse: A fokhagyma felt aprtva a tejbe szrom, belerakom a husikat s a htben 2-3 rt llni hagyom. Majd a vajat felhevtem s a husikat jl tstm benne, hogy egy kicsit megpiruljanak. Majd flre rakom. A kockra vgott hagymt, fokhagymt vegesre prolom a visszamaradt vajban s hozzadom a fszereket, babrlevelet is, lefedve lass tzn 8-10 percig stm. Az apr kockra vgott gombt a hevl fszerekre szrom s megszrom borssal, sval. Ezutn hozzadom a mustrt, majd kevergetve a lisztet s felntm a fehrborral, fed alatt 5 percig fzm. A husikat kivajazott tepsibe rakosgatom, nyakon ntm a gombs szsszal, a tetejt reszelt sajttal megszrom s kb.150 fokos stben 20 percet stm.
Kretknt krumpliprt ksztek mell.
(29. szm, 2003. augusztus 16.)

 

Czr salta

Hozzvalk: 2 joghurtos saltantet, 20 dkg csirkemell, grill fszerkeverk, 1 fejes salta, 5 dl joghurt, fokhagyma, pirtott kenyrkocka, reszelt parmezn, s, bors.
Elksztse: A saltt megmossuk, lecspgtetjk s cskokra tpkedjk. A csirkemellet vkony cskokra vgjuk majd grill fszerkeverkkel megszrjuk s fl rt llni hagyjuk, majd serpenybe rakva megstjk. A joghurtot sszekeverjk a saltantetporral, hozzadjuk az aprra vgott fokhagymt, zls szerint szzuk borsozzuk. A saltt sszekeverjk az gy elksztett ntettel. Adagonknt tnyrra rendezzk s a tetejre helyezzk a hst. Megszrjuk reszelt parmeznnal s a pirtott kenyrkockkkal.
(28. szm, 2003. augusztus 9.)

 

Meggyes lepny

2 tojst haborsra kevernk 10 dkg margarinnal, hozzadunk 25 dkg cukrot, 10 dkg darlt dit, 20 dkg lisztet, 1 stport s 2 dl tejet. Zsrozott, lisztezett tepsibe ntjk, gymlccsel srn kirakjuk. gy stjk, mint a pisktt.
(26. szm, 2003. jlius 26.)

 

 


 

•◘• Aprhrdetsek •◘• ♠Keres-Knl
 
Reklm-Csere

Reklmozza Ingyen Weboldalt ! Reklm-Csere Szrfzõ - http://surf.reklam-csere.hu

 
♠dvzl
Ibolya 2. oldala dvzllek a portlomon! Gyere mskor is ide!
 
Partnerprogram - Refill-Paradise

Sokallja a tintapatronjai rt? - Kattintson IDE, s ingyen megtantjuk TDRON nyomtatni!

** Visit this site.
 
♠ Regisztrlj Te is itt!
 
res

 
♠Banner Top 2004 Szavaz!
Reklmozza Ingyen Weboldalt ! Banner TOP 2004 - http://bannertop.reklam-csere.hu
 
♠TOP1000 Toplista Szavaz!
 
res

 
♥♥ Csaldom honlapjai ♥♥
 
♠ Utols mdosts ideje
 
♠Letltsek, szmtgphez tletek
 
res
Szavazz erre az oldalra!
 
♠ Linkcsere ♠
 
♠TRY.HU Szmll
TRY.HU
 
♠Nvnap mutat
 
♠ ra-idjrs ♠

Click for Budapest, Hungary Forecast 

 
♠Link gyjtemnyem
 
♠Lapozz.hu keres
Keress az interneten:
www.lapozz.hu
 
**
 
***
 
♠Szmllk:
 
websas.hu
A Legjobbak

res
Tartalom
 
kp
 
♠Keres a lapon
 
Leo toplista
kp
 
Szmllk
 
Pagerank mr
Google PageRank
 
Free TopSite
COOLTOP

Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kiköt&#245; felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!